I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Uw woning zo goed mogelijk verkopen!

Uw woning bij i4 Housing in de verkoop

U heeft besloten om uw woning in Wassenaar of omgeving te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo snel en soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning. i4 Housing kan u daar goed bij helpen! Ons team verdiept zich in de persoon achter “en in” de woning.

Simpel gezegd bekijken we uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, dat we met onze marketingkennis en capaciteiten op een effectieve manier in de markt zetten. Emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden.

over ons

Naast ruim 5 ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en 4 actieve binnendienst medewerkers, beschikt i4 Housing ook over een specialist op het gebied van marketing en communicatie. We weten door voortdurend onderzoek wie uw doelgroep is en hoe we uw woning daarop kunnen laten aansluiten. 

Ook bouwkundig en juridisch zijn we volledig onderlegd. Ons team is gekwalificeerd en zitten meermaals per jaar weer even in de schoolbanken.

Heldere communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij samen met u de verkoop en stellen, indien nodig, de verkoopstrategie bij. Via een persoonlijk online verkoopdossier houden wij u graag op de hoogte over de woninggegevens en de agenda. Onze dienstverlening eindigt pas na de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog
onduidelijkheden zijn, dan kunt u vanzelfsprekend nog steeds bij ons terecht.

U krijgt de service die wij zelf ook graag willen ervaren!

Promotie van uw woning

Bij de verkoop van uw woning draait het óók om de presentatie en promotie. Onze ervaring is dat een opvallende en herkenbare 4SALE huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij gebruik van diverse sociale media om uw woning extra te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook door middel van zowel online- als offline advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische aanpak komen onze woningen
direct onder de aandacht bij de doelgroep van uw woning.

Wij zijn graag uw makelaar!

i4 Housing is voor u de bekende partij van “om de hoek”, we nemen u en uw woning serieus. Wij geloven dat we voor u het optimale resultaat kunnen bereiken en dat we weten dat we van meerwaarde kunnen zijn.

Als u benieuwd bent hoe we de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan.

Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig.

werkgebieden i4 Housing

Neem contact met ons op!

i4Housing medewerkers
Shares
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.