070-5117571 info@i4housing.nl

Omdat ik een makelaar met kennis van de lokale woningmarkt wil

U krijgt professioneel advies en u wordt volledig ontzorgd.

Uw makelaar in Wassenaar en omgeving

Het aankopen en verkopen van een woning is voor veel mensen een cruciaal moment in hun leven. Ons doel is om u te ontzorgen bij aankopen, verkopen en taxaties van woningen in Wassenaar en omgeving en alles wat daarbij komt kijken. Hiervoor hebben wij een team van ervaren makelaar-taxateurs en professionele binnendienstmedewerkers beschikbaar. Onder de paraplu van de NVM werken wij met plezier aan een continue ontwikkeling van onze dienstverlening.

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Of u nu uw woning wilt verkopen, op zoek bent naar uw droomhuis of een taxatie wilt laten uitvoeren, i4 Housing is graag uw makelaar in Wassenaar en omgeving.

i4Housing medewerkers

Vind uw nieuwe woning vandaag

Ons recente aanbod

Hoofdafbeelding Van Zuylen van Nijeveltstraat 21

Van Zuylen van Nijeveltstraat 21 Wassenaar

€ 1.325.000,- k.k.
Hoofdafbeelding Houtlaan 6

Houtlaan 6 Wassenaar

€ 3.150.000,- k.k.
Hoofdafbeelding Starrenburglaan 26

Starrenburglaan 26 Wassenaar

€ 1.500,- p/m
Hoofdafbeelding Klingelaan 19

Klingelaan 19 Wassenaar

€ 1.350.000,- k.k.

Wat is uw woning waard?

 

Vraag een gratis online waarde indicatie aan. U ontvangt deze binnen enkele minuten per e-mail. Geheel vrijblijvend en volledig kosteloos!

De afgegeven waarde betreft een indicatiewaarde. Aan deze indicatiewaarde kunnen geen rechten worden ontleend. Controleer deze waarde indicatie direct bij onze makelaars en ontvang een volledig en kloppend beeld inzake de waarde van uw huis.

Onze beoordelingen

Partners

Shares