Mijn favorieten

Verhuur

Het verhuren van een woning
Een woning zo snel mogelijk verhuren? Zijn uw verwachtingen reëel? Wij helpen u graag bij het vinden van een geschikte huurder. Hoe gaat dit in zijn werk? We gaan met u aan tafel om uw wensen en verwachtingen door te spreken en te managen. Dit doen wij graag voordat uw huurwoning op de markt wordt aangeboden.

Een huis verhuren
U wilt een woon- of bedrijfsruimte tijdelijk of permanent verhuren, maar u hebt nog geen geschikte huurders gevonden. i4 Housing gaat graag voor u op zoek naar solide huurders, zodat u verzekerd bent van een bezetting voor de termijn die u wenst.
Door onze kennis van de plaatselijke markt in Wassenaar, Den Haag en omstreken wordt uw woning op een efficiënte manier aangeboden en vindt u snel een geschikte huurder. Wij hebben connecties met een ruim aantal bedrijven dat gebruik maakt van expats,
De potentiële huurder die wij vinden voor uw woning wordt uitgebreid gescreend op identiteit, antecedenten en kredietwaardigheid. Zo bieden wij u een betrouwbare huurder.

Zo brengen wij uw woning onder de aandacht
Bij i4 Housing bieden wij u optimale exposure door onze vernieuwde website en de samenwerking met andere websites zoals Funda en diverse andere verhuur websites. Daarnaast wordt uw woning standaard aangeboden in onze database maar ook als zoekresultaat bij woningzoekenden die een e-mailalert hebben ingesteld. De goede samenwerkingsverbanden met een groot aantal verhuurmakelaars in de regio's vergemakkelijkt de zoektocht naar een geschikte huurder.

i4 Housing ondersteunt u bij verschillende zaken rond de verhuur van uw woning. Denk hierbij aan het opstellen van een waterdicht huurcontract en het inspecteren van de woning voor en na de huurperiode. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan. Nadat de woning is verhuurd kunnen wij ook eventueel voor het beheer van uw huurwoning zorgen. U hoeft onder andere niet zelf de huur te innen en kleine technische problemen op te lossen. Vraag vrijblijvend om meer informatie over beheer aan één van onze medewerkers.
  
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring