Mijn favorieten

Makelaars dienstverlening Wassenaar

"Ons kantoor in Wassenaar biedt een brede vastgoed-dienstverlening voor heel Wassenaar en omgeving". - Chita van Soest, makelaar

Diensten voor verhuurders

Een woningportefeuille in Wassenaar geeft u met vertrouwen uit handen aan onze vastgoedbeheerders. Zowel het technische als het commerciële beheer van uw vastgoed verzorgen wij voor u. 
Als het er alleen om gaat de om de woning te verhuren, u doet zelf beheer, dan kan i4Housing haar netwerk aanwenden om uw woning in Wassenaar te verhuren. Wij nemen uw woning op in ons huuraanbod en doen de verhuur-bemiddeling en laten uw woning zien aan geinteresseerden. 


Makelaar voor woningkopers

Als u een woning gaat aankopen of dat van plan bent dan kunt ons als aankoopmakelaar in Wassenaar en omgeving inschakelen. Onze ervaring met de lokale woningmarkt geeft ons een voordeel als het gaat om de onderhandeling of bepaling van de juiste aankoopprijs. U kunt ook een zoekopdracht geven wanneer u een woning in Wassenaar zoekt maar nog niet waar, of geen tijd hebt om hier mee aan da slag te gaan. Dat doen wij bijvoorbeeld met de Relocation services in Wassenaar. Voor expats in het buitenland of reeds in Nederland kunnen wij de zoektocht naar geschikte woning uit handen nemen. Maar u hoeft natuurlijk geen expat te zijn om hier gebruik van te maken
ENGLISH: Are you moving to Wassenaar? Use our relocation Service! See link in text for details!


Uw Makelaar als woningverkoper

Het verkoopproces begint vaak met een taxatie van de woning om een idee te krijgen wat de opbrengst zal zijn. Met een woningtaxatie heeft u een goed onderbouwde waarde van uw vastgoed op papier: het taxatierapport. Wenst u een schatting van de waarde, dan kunt u een waardebepaling laten maken, deze is vrijblijvend en minder precies. Voor een waardebepaling komen wij bij u thuis, maar u kunt een waardbepaling ook online doen op onze website, zie de pop-up rechtsonderaan de pagina.
De verkoop van uw woning doet i4Housing via haar netwerk en dat van u! Middels onze online marketing strategie wordt uw woning snel verkocht!

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? Loop dan gewoon binnen bij ons kantoor. De koffie staat klaar!

Uw Makelaar

i4 Housing is een samenwerkingsvorm van makelaars, met een breed netwerk in Wassenaar. Onder de paraplu van de NVM werken wij met veel plezier en enthousiasme aan een continue ontwikkeling van onze dienstverlening. De consument staat binnen ons kantoor centraal. 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring