Mijn favorieten

Online marketing strategie

Online marketing
Uw koper kan dichtbij zijn!

I4 Housing zet uw woning op Funda en diverse andere portalen. Wij lichten ons eigen netwerk uitgebreid in en plaatsen uw woning op onze eigen website.
Er is één belangrijk netwerk, dat wij niet kunnen bereiken zonder uw hulp. Dat is uw eigen sociale netwerk. Naar de ervaring leert, een interessant netwerk met veel potentie. U licht uw netwerk eenvoudig in met onze hulp en wij zorgen voor de opvolging.
 
Uw sociale netwerk
Uw sociale netwerkt strekt verder dan u zich wellicht kunt voorstellen. In 4 stappen kunt u in theorie heel Nederland bereiken. Met onze partner Moving Digital kunnen wij een grote groep van deze mensen bereiken. De koper, die u zoekt voor uw woning, is vaak dichterbij dan u denkt.
 
Eenvoudig en voor iedereen
Een email adres is voldoende om effectief mee aan de slag te gaan.
Heeft u ook beschikking over een Facebook, LinkedIn en/of Twitter account? Ook die kunt u zeer efficiënt inzetten bij de promotie van uw woning.
 
Up to date!
Het is belangrijk dat de informatie omtrent de woning die via de verschillende media beschikbaar is, overal hetzelfde is. Niets is vervelender dan verschillende prijzen en foto's in de markt. Daarom wordt alle informatie dagelijks gesynchroniseerd met onze website. Zo stuurt u en uw vriendenkring altijd de juiste informatie het internet op.
 
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring