Mijn favorieten

Ons kantoor

Dit zijn wij, wie ben jij?
i4 Housing houdt kantoor in Wassenaar en heeft een team van 3 ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en actieve binnendienst medewerkers. Zij zorgen ervoor dat klanten op de hoogte zijn van hetgeen wij doen en vooral waarom.
Ons team zorgt voor een zorgeloze aankoop, verkoop, aan- of verhuur van een huis. En natuurlijk altijd tegen de beste voorwaarden!
 
Onze werkwijze
Vanaf het eerste gesprek tot de levering van de woning, zijn wij uw partner. We luisteren naar uw wensen en stellen vragen. Soms zijn dat lastige of kritische vragen, maar zo komen we erachter wat voor jou de meest ideale oplossing is. Soms is dat niet de oplossing die op het eerste gezicht het meest voor de hand ligt. Soms is het zelfs een oplossing die niet meteen leuk is, maar die uiteindelijk wel het beste uitpakt.
Gedurende het aan- of verkooptraject adviseren wij u en houden wij alle financiële, juridische en bouwkundige aspecten in de gaten. We regelen, in nauwe samenwerking met u, wat er geregeld moet worden. We nemen waar nodig zelf het initiatief, maar we houden u volledig op de hoogte.
 
Groot klantenbestand
i4 Housing heeft een groot klantenbestand, waardoor we snel een match kunnen maken tussen koper en verkoper. Soms nog voordat een huis officieel op de markt komt.
 
Groot online bereik
i4 Housing zet naast de traditionele kanalen ook online zwaar in, bijvoorbeeld via de website www.i4housing.nl, sociale media, e-mailmarketing en online advertising. Hierdoor krijgt ons aanbod een groot bereik via internet. Dat is aantrekkelijk voor verkopers, want hoe meer mensen zien dat een huis te koop is, hoe groter de kans op een snelle verkoop! 
 
Enkele sterke punten, volgens onze klanten

  • Grote kennis van de lokale markt;
  • Betrokken en persoonlijke benadering;
  • Vakkundige, proactieve en flexibele medewerkers;
  • Goede presentatie van de huizen;
  • Komen afspraken na!
Kantoor Vestiging i4 Housing

i4 Housing

WASSENAAR

Molenplein 2
2242 HV Wassenaar
KvK nummer: 58980075
BTW nummer: NL853264715B01

Routeplanner

Route van naar Molenplein 2, 2242 HV Wassenaar