070-5117571 info@i4housing.nl

Baronielaan 19, te Wassenaar

Baronielaan 19, te Wassenaar

In zeer goede staat van onderhoud verkerende tussenwoning met drie bouwlagen en een woonoppervlakte van circa 170 m2 en inpandige garage.

Woonverdieping,
entree met meterkast, modern toilet met fontein, recente woonkeuken voorzien van alle inbouw apparatuur en vanwege de verhoogde woonverdieping een leuk zicht in de straat. Doorloop, met twee inbouwkasten, naar de ruime woonkamer met open haard. De voormalige loggia is bij de woonkamer getrokken,via een schuifpui is er toegang tot de in 2021 nieuw aangelegde achtertuin op het zuid oosten.

Souterrain,
hal met gang naar de voorzijde met het tweede toilet, wasmachine/drogerruimte en zijdeur naar buiten en aparte deur naar de afgescheiden garage met nieuwe electrisch bedienbare deur, tegelvloer en verwarming. Deze ruimte is eenvoudig anders te bestemmen aangezien de wanden en plafonds al netjes zijn afgewerkt. Hoofdslaapkamer over de volle breedte aan de achterzijde met eigen inloopkleedruimte en badkamer met douche, wastafel en handdoekradiator. De vuilwaterpomp is in 2020 vervangen.

Eerste Verdieping;
overloop met stookruimte Intergas combi HR Eco 2015, tv hoek/ chill ruimte, moderne badkamer met ligbad, toilet, wastafel en handdoekradiator. Grote slaapkamer aan de achterzijde met nieuw veluxraam (dakkapel is mogelijk) en berging, twee slaapkamers aan de voorzijde.

De Spinbaan is een rustige woonwijk met diverse speelvoorzieningen voor kinderen en veel groen. Goed gelegen en op loopafstand van het centrum van Wassenaar, scholen en openbaar vervoer.

Bijzonderheden:
- zonnepanelen geplaatst en groepenkast uitgebreid in 2018;
- voegwerk in de gevels vernieuwd in 2009;
- platte dakbedekking vervangen in 2008;
- schilderwerk buitenzijde uitgevoerd in 2017;
- de gezamenlijke trap naar de entree is gerestaureerd in 2016;
- cv combiketel 2015;
- mechanische ventilatie;
- nagenoeg geheel dubbelglas;
- ingemeten volgens de meetinstructie van de NVM.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Plattegronden

In de buurt

Shares