070-5117571 info@i4housing.nl

Eikensteinstraat 51, te Wassenaar

Eikensteinstraat 51, te Wassenaar

Op de topverdieping gelegen, voormalig vijfkamer appartement, van ruim 93m², bereikbaar met een lift, in goede staat van onderhoud en met vrij uitzicht richting de duinen. Er is een ruime berging van bijna 14m² op straatniveau met electra en daglicht toetreding. Openbaar vervoer en winkels op loopafstand. De gezamelijke entree op de begane grond is een gesloten portiek met een trappenhuis.

Indeling:
entree, hal met garderobenis, meterkast en modern, hangend toilet met fontein. Aan de voorzijde is een ruime kamer (voorheen twee slaapkamers) met dubbele deuren naar de hal, Dit is een heerlijke studeer-/tv- of eetkamer met fantastisch uitzicht en een mooie zonsondergang. Ruime woonkeuken met inbouwapparatuur en betegelde vloer, aangrenzend ruim balkon van ruim 6m² gelegen op het Zuidoosten en met zicht op plantsoen en waterpartij. Een groot gedeelte van de dag kunt u hier van de zon genieten. Woon-/eetkamer met inbouwkasten, elektrisch bedienbare zonwering en ook met een deur naar het terras. Nette badkamer met douche, dubbele wastafel in meubel, handdoekradiator en vloerverwarming. Hoofdslaapkamer met ingebouwde kasten.

Bijzonderheden:
- fantastisch en vrij zicht aan beide zijden van het lichte appartement;
- aktieve VvE, bijdrage € 217,17 en voorschot stookkosten € 82,90 per maand;
- elektrische boiler;
- geheel voorzien van dubbel glas;
- op eenvoudige wijze is de derde slaapkamer weer terug te brengen:
- in de NVM koopovereenkomst zal een lood-/asbest clausule, ouderdomsclausule en niet zelfbewoningsclausule worden opgenomen.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Plattegronden

Video

In de buurt

Shares