I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

In de buurt

Wilt u meer weten over wonen in Wassenaar,
Voorburg of Den Haag?

Lees meer

Wonen in Wassenaar 

Het dorp staat bij de rest van Nederland vooral bekend om de vele villa’s en grote landhuizen, maar er is veel meer leuks te bekijken en te doen in Wassenaar.

Van de wekelijkse markt tot een ijsje eten bij Luciano en kennismaking met de nieuwste hotspots van het dorp. Wij voorzien u iedere week van een nieuw artikel.

Wonen in Voorburg

Voorburg is één van de oudste plaatsen van Nederland. Ondanks dat veel van de landelijke omgeving is verdwenen heeft Voorburg altijd zijn identiteit kunnen behouden. Met de grootte van een stad, maar met het eigenzinnige karakter van z’n dorp voelt elke Voorburger zich verbonden. Voorburg heeft een goede leefomgeving met mooie parken en monumentale gebouwen.

Benieuwd naar de hotspots van Voorburg?

Wonen in Den Haag 

Wonen in Den Haag is letterlijk wonen in de enige grote Nederlandse stad aan zee! Op een steenworp afstand van de historische binnenstad vindt u maar liefst elf kilometer strand.

Wie u ook bent of hoe u ook leeft, in Den Haag vindt u uw droomwoning in een wijk die bij u past. Als u voor Den Haag kiest zult u niet snel meer weg gaan.

Shares
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.