Mijn favorieten

Verkoop

Uw verkoopmakelaar in Wassenaar, Den Haag en omgeving
Uw huidige woning is te klein, te groot, ligt te ver van uw werk, of.... Iedereen heeft zo zijn redenen om verkoop van de huidige woning te overwegen. Als verkoopmakelaar staan wij bij met advies en begeleiding!

Bij de verkoop van uw woning gaan er veel vragen door het hoofd. Wat is de staat van onderhoud? Wat zijn de positieve en negatieve aspecten van uw woning? Hoe is de omgeving? Is de vraagprijs waar u naar op zoek bent wel reëel ten opzichte van de huidige marktsituatie?
Op al dit soort vragen geven wij u als verkoopmakelaar graag eerlijk antwoord.

Verkoopstrategie van uw verkoop makelaar
Als de stap naar verkoop is genomen zetten wij met alle liefde ons netwerk en de gewenste verkoop tools in. Uw huis verdient immers aandacht. Veel aandacht!
Bij de presentatie van uw woning spreken we graag de “juiste doelgroep” aan en ontmoeten op die manier de juiste koper. 

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat uw woning zo snel mogelijk wordt verkocht tegen de beste voorwaarden. i4 Housing heeft ervaring opgebouwd met het verkopen van woningen voor met name particulieren, maar ook bedrijven. Geen enkele verkoop is hetzelfde en iedere woning heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken.

Wij vertellen u graag meer over de koper van uw woning en zijn wensen. Op basis daarvan zetten we onze verkoopstrategie in en een te verwachten verkoopprijs. Zodra de strategie samen is bepaald, zorgen wij voor het verdere verkoopproces.

Flexibele bezichtigingsmogelijkheden
i4 Housing biedt ruime mogelijkheden aan met betrekking tot het bezichtigen van woningen of het voeren van een verkoopgesprek. In het belang van een voorspoedige verkoop van een woning kunnen wij desgewenst afspraken maken in de avonduren of het weekend. Wij nemen hiervoor graag de tijd.

Effectieve promotie van uw woning
Bij de verkoop van woningen draait het óók om de presentatie. Wij besteden hier veel aandacht aan. Onder andere in de vorm van een uitgebreide verkoopbrochure voorzien van foto’s gemaakt door een professionele fotograaf, de vermelding op www.funda.nl en op onze eigen website www.i4housing.nl, de vervaardiging van plattegronden van de woning, een etalagepresentatie, flyers, te koop borden en een mediapakket. Onze ervaring is dat onze opvallende en herkenbare 4SALE huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij, waar mogelijk, gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten.

Indien gewenst kunnen wij uw woning ook door middel van online advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische online aanpak komen onze woningen direct onder de aandacht bij een grote groep relevante mensen.

Heldere communicatie
Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij met u de verkoop en stellen – indien nodig – de verkoopstrategie bij. Via een persoonlijk online verkoopdossier houden wij u graag op de hoogte over de woninggegevens en de agenda. Onze dienstverlening eindigt pas na de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog onduidelijkheden zijn, dan kunt u vanzelfsprekend nog steeds bij ons terecht.

Werkgebied
i4 Housing heeft haar vestiging in Wassenaar, maar is actief in de regio Zuid Holland. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Leiden, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Den Haag ( Nootdorp), Rijswijk en Wassenaar.  

 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring