fbpx
070-5117571 info@i4housing.nl

Verkoop

Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo snel en soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning

Lees meer

Woning verkopen in

U heeft besloten om uw woning in Wassenaar of omgeving te verkopen. Het liefst wilt u dat het verkoopproces zo snel en soepel mogelijk verloopt en dat u een mooi bedrag krijgt voor uw woning. i4Housing kan u daar goed bij helpen! Ons team verdiept zich in de persoon achter “en in” de woning.

Naast ruim 5 ervaren gecertificeerde makelaar-taxateurs en 4 actieve binnendienst medewerkers, beschikt i4Housing ook over een specialist op het gebied van marketing en communicatie. We weten door voortdurend onderzoek wie uw doelgroep is en hoe we uw woning daarop kunnen laten aansluiten. Simpel gezegd bekijken we uw woning op twee manieren. Plastisch: een product, dat we met onze marketingkennis en capaciteiten op een effectieve manier in de markt zetten. Emotioneel: het woongenot, de ziel van het huis. Welke specifieke aspecten van uw woning en woonomgeving sluiten aan op de behoefte van de geïnteresseerden.

Ook bouwkundig en juridisch zijn we volledig onderlegd. Ons team is gekwalificeerd en zitten meermaals per jaar weer even in de schoolbanken.

i4Housing is voor u de bekende partij van “om de hoek”, we nemen u en uw woning serieus. Wij geloven dat we voor u het optimale resultaat kunnen bereiken en dat we weten dat we van meerwaarde kunnen zijn. Als u benieuwd bent hoe we de verkoop van uw woning zouden willen aanpakken, gaan we graag het gesprek met u aan. Gewoon vrijblijvend en laagdrempelig.

Heldere communicatie

Een frequente en transparante communicatie tijdens het verkooptraject is essentieel. Regelmatig evalueren wij samen met u de verkoop en stellen, indien nodig, de verkoopstrategie bij. Via een persoonlijk online verkoopdossier houden wij u graag op de hoogte over de woninggegevens en de agenda. Onze dienstverlening eindigt pas na de inspectie en het transport van de woning. Mochten er na afloop toch nog
onduidelijkheden zijn, dan kunt u vanzelfsprekend nog steeds bij ons terecht.

U krijgt de service die wij zelf ook graag willen ervaren!

Promotie van uw woning

Bij de verkoop van uw woning draait het óók om de presentatie en promotie. U krijgt de volgende promotie instrumenten:

✓ Uitgebreide verkoopbrochure

✓ Professionele fotografie/video

✓ Vermelding op zowel Funda als onze eigen website

✓ Vervaardiging van plattegronden van uw woning

✓ Etalagepresentatie

✓ Flyers

✓ Uitbreiding van een mediapakket op maat

Onze ervaring is dat een opvallende en herkenbare 4SALE huisstijl een positieve bijdrage levert aan de verkoop van een woning. Daarnaast maken wij gebruik van e-mailmarketing en sociale media om uw woning extra te promoten. Indien gewenst kunnen wij uw woning ook door middel van zowel online- als offline advertenties meer zichtbaarheid geven. Dankzij onze strategische aanpak komen onze woningen
direct onder de aandacht bij de doelgroep van uw woning.

Werkgebied

i4Housing heeft haar vestiging in Wassenaar, maar is actief in de regio Zuid Holland. Hieronder vallen onder andere de plaatsen Leiden, Voorschoten, Voorburg, Leidschendam, Den Haag  (Nootdorp), Rijswijk en Wassenaar.

Neem contact met ons op

i4Housing medewerkers
Shares