I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Aankoop

Is de knoop doorgehakt en heeft u besloten op zoek te gaan naar uw droomwoning?

Lees meer over aankopen

Woning aankopen in

Bij i4Housing behartigen we graag uw belangen. Uw aankoopmakelaar helpt u bij de keuze van uw nieuwe woning. Zo stellen we u op de hoogte van de geschiedenis van de woning, de buurt en eventuele bestemmingsplannen. De huizenmarkt is immers constant in beweging.

De ontbindende voorwaarden, (boete-)clausules en overige bepalingen in conceptaktes worden gecontroleerd en indien nodig nader toegelicht en desgewenst besproken met de verkopende partij. Natuurlijk is de prijs van een koophuis belangrijk en in veel gevallen bepalend. Uw NVM aankoopmakelaar onderhandelt voor u en bepaalt samen met u de strategie en de hoogte van de biedingen.

Uiteraard vervult de aankoopmakelaar hierin een adviserende rol en is uw eigen stem uiteindelijk doorslaggevend. Een aankoopmakelaar zorgt ervoor dat alle facetten rondom de aankoop van een huis op de juiste wijze behandeld worden. Van de eerste bezichtiging tot het inlezen in de stukken van de VvE, van het gebruiken van het netwerk van taxateurs en hypotheekadviseurs tot de definitieve handtekening bij de notaris. Dit scheelt u een hoop tijd en een hoop zorgen!

Uw ideale droomwoning in beeld

✓ Zonnige achtertuin

✓ Oprit en vrijstaand wonen

✓ Behoud van originele details

✓ Direct te betrekken

Onze beoordelingen

Wij zien het als onze taak de zaken duidelijk aan u voor te leggen, om zo uw aankoop beslissing te vereenvoudigen!

Neem contact met ons op

Shares