fbpx
070-5117571 info@i4housing.nl

Verhuur

Wij helpen u graag bij het gehele verhuurproces
Lees meer over verhuren

Woning verhuren in

Het (tijdelijk) huren en verhuren van woningen wordt steeds populairder. Zowel in Wassenaar als Voorburg, Den Haag en omgeving groeit de vraag naar huurwoningen. Bezit u vrije woonruimte of verblijft u voor korte of lange duur op een andere locatie en wilt u uw woning verhuren? i4Housing helpt u bij het gehele verhuurproces.

Hoe gaat dit in zijn werk? We gaan met u aan tafel om uw wensen en verwachtingen door te spreken en te managen. Dit doen wij graag voordat uw huurwoning op de markt wordt aangeboden. Door onze kennis van de plaatselijke markt in Wassenaar en omstreken wordt uw woning op een efficiënte manier aangeboden en vindt u snel een geschikte huurder. Wij hebben connecties met een ruim aantal bedrijven dat gebruik maakt van expats.

De potentiële huurder die wij vinden voor uw woning wordt uitgebreid gescreend op identiteit, antecedenten en  kredietwaardigheid. Zo bieden wij u een betrouwbare huurder.

Het beheren van uw woning

i4 Housing ondersteunt u bij verschillende zaken rond de verhuur van uw woning. Denk hierbij aan het opstellen van een waterdicht huurcontract en het inspecteren van de woning voor en na de huurperiode. Zo komt u niet achteraf voor verrassingen te staan.

Nadat de woning is verhuurd kunnen wij voor u het beheer van uw huurwoning verzorgen. U hoeft onder andere niet zelf de huur te innen en kleine technische problemen op te lossen.

4RENT

Beschikking over een waterdicht huurcontract

Geen omkijken naar inspectie van de woning voor en na de huurperiode

Geen onverwachte verrassingen

Geheel ontzorgd tijdens het gehele verhuurtraject

Onze beoordelingen

Vrijblijvend uw woning aanbieden voor bemiddeling?

Neem contact met ons op

Shares