I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Werkwijze huren bij i4 Housing

INSCHRIJVING
Heb jij de ideale woning ontdekt bij i4 Housing? Reageer dan per mail (info@i4housing.nl) en vul de gevraagde gegevens in (zoals vermeld in de aanbiedingstekst van de huurwoning). We gebruiken je gegevens om te bepalen of je in aanmerking komt voor een bezichtiging van de woning. In sommige gevallen, wanneer er sprake is van extreme aantallen in aanvragen, zullen wij een voorselectie maken. 

AANVULLENDE STUKKEN VOORBEREIDEN?
Veelal na een positieve bezichtiging vanuit beide kanten verzoeken wij (financiële) documenten in te sturen. Wil je al een en ander voorbereiden om zodoende het proces te versnellen? Kijk voor de benodigde documenten op de pagina Huurvoorwaarden.

DE BEZICHTIGING
Enthousiast geworden over de woning? Geef dit dan door aan de verhuur makelaar of neem contact met ons op via info@i4housing of 070 511 75 71. Wij zullen je voorzien van een informatieve mail, waarin wij de volgende documentatie bij je opvragen:
– Kopie legitimatiebewijs;
– Kopie arbeidsovereenkomst;
– Werkgeversverklaring;
– Kopieën van de 3 meest recente loonstroken;
Wij nemen enkel een aanvraag in behandeling wanneer wij de volledige documentatie, conform huurvoorwaarden, hebben ontvangen. 

DE HOOFDINSCHRIJVING
Zodra de bezichtiging heeft plaatsgevonden kun je interesse tonen in het huren van de woning. Indien je geselecteerd bent als kandidaat huurder, dan zullen wij jou verzoeken de hoofdinschrijving te voltooien. Zodra jouw dossier compleet is, zullen wij in overleg treden met de eigenaar van het gehuurde en informeren wij jou zo spoedig als mogelijk over het vervolg.

DE ONDERTEKENING VAN DE HUUROVEREENKOMST
De huurovereenkomst ondertekening vindt veelal digitaal plaats. Ten minste één werkdag voorafgaand aan de ondertekening ontvang je de huurovereenkomst (en aanvullende documenten) ter inzage. Wij plannen, wanneer gewenst, een (telefonische) afspraak in om eventuele vragen te bespreken en de digitale ondertekening te begeleiden. Na ondertekening van de huurovereenkomst wordt je tevens verzocht de eerste huurbetaling en de waarborgsom te voldoen.

INCHECK EN SLEUTELOVERDRACHT
Zodra de woning gereed is en klaar om te betrekken, zullen wij na de ondertekening van het incheckrapport de sleutels aan je overhandigen.

Shares
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.