I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Aanhuur

Huren is zo gek nog niet!
Lees meer over aanhuren

Woning aanhuren in

Er zijn genoeg redenen te bedenken waarom u beter een woning kunt huren. U weet bijvoorbeeld niet hoe uw toekomst eruit gaat zien, u wilt nergens aan vast zitten, of misschien staat een verblijf in het buitenland nog op uw agenda.
Wat de reden ook is, u bent op zoek naar een geschikte huurwoning.

Als makelaar is i4Housing dagelijks op de Wassenaarse woningmarkt te vinden. Voor de kennis en beschikbaarheid van woningen zit u met ons dus dicht bij het vuur. U geeft aan wat voor woning u zoekt en wij maken de match. We informeren u dagelijks met het nieuwste aanbod.

Heeft u een geschikte woning gezien, dan plannen we een afspraak voor u in om te bezichtigen. Tijdens het bekijken van de woningen zult u door de woning worden geleid en van de nodige informatie worden voorzien. Wanneer u besloten heeft welke huurwoning het gaat worden, wikkelen wij de benodigde papieren met de verhurende makelaar af.

i4Housing neemt de zorgen voor u uit  handen.

Een goede voorbereiding is het halve werk

Wij vragen u vooraf om de benodigde informatie met betrekking tot uw verblijf, vergunning en inkomen. Uiteraard nemen we dit rustig met u door, zodat u geen stress hoeft te ervaren, wanneer u eenmaal die perfecte huurwoning hebt gevonden.

Verhuurders worden door i4Housing op de hoogte gesteld van de gewenste voorwaarden. In een eventuele onderhandeling weten wij dan ook meteen wat uw mogelijkheden zijn. Dit resulteert in een spoedige afhandeling en heldere communicatie over en weer.

over i4Housing

Gerust wonen

Na akkoord vanuit beide partijen, wordt overgegaan tot ondertekening van de huurovereenkomst. De sleuteloverdracht vindt plaats na ontvangst van de genoemde gelden en ingangsdatum van de huurovereenkomst.

i4Housing neemt rustig de tijd om samen met u de woning te inspecteren, zodat u zich daarna kunt concentreren op de verhuizing van uw spullen.

Onze beoordelingen

U geeft aan wat u zoekt

en wij creëren de match!

Neem contact met ons op

Shares