I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Taxaties

Wat is uw woning waard? We vertellen het u graag.

Lees meer over taxaties

Wij kunnen alle mogelijke taxaties voor u verrichten

U als koper of verkoper, maar ook uw hypotheekverstrekker, uw verzekeraar, of bijvoorbeeld de belastingdienst kunnen zich afvragen wat uw woning waard is. Wij bekijken graag om welke reden de waarde van uw huis bepaald dient te worden. U moet hierbij denken aan de onderhandse verkoopwaarde, executiewaarde, herbouwwaarde en de zogeheten waarde in het economisch verkeer.

i4Housing is onder andere aangesloten bij Dekra, Vastgoedcert en het NWWI. Hierdoor kunnen wij aan alle eisen van de banken voldoen en vanzelfsprekend een gevalideerd NWWI taxatierapport voor u uitbrengen.

Wilt u de waarde van uw woning laten bepalen of wilt u meer informatie? We vertellen u graag meer.

Taxaties

Tijdens de taxatie, inspectie van de woning of het bedrijfspand, let onze makelaar op aspecten als: de staat van het onderhoud, inhoud en oppervlakte van de woning of het bedrijfspand, de constructie en kwaliteit van de gebruikte materialen, de mate van isolatie, de rechten en plichten die op de grond rusten, de ligging en de omgeving. Bovendien brengt de makelaar overige omstandigheden in kaart die de waarde kunnen beïnvloeden, zoals prijsontwikkelingen in de markt, de bestemmingsplannen maar ook bijvoorbeeld de macro-economische omstandigheden. Van de bevindingen ontvangt u naast een toelichting van de makelaar een uitgebreid taxatierapport.

Wij kunnen alle mogelijke taxaties voor u verrichten.

Monique i4Housing

Onze beoordelingen

Wilt u de waarde van uw woning laten bepalen of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op

Shares