I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

7 redenen om deel te nemen aan de NVM Open Huizen Dag

Lees meer.

Binnenkort is het weer zover: de landelijke NVM Open Huizen Dag. Een geweldige gelegenheid om uw woning bij een breed publiek onder de aandacht te brengen. Waarom het een goed idee is om deel te nemen? Dit zijn zeven redenen.

1. Veel bekijks
De NVM Open Huizen Dag trekt altijd enorm veel bekijks. Zowel online als fysiek, zo bleek al tijdens eerdere edities. Net als voorgaande jaren zetten zowel funda als wij alle middelen in om ook op zaterdag 1 april weer zo veel mogelijk zoekers op de been te krijgen. Op funda, onze website, de krant en via een campagne op social media: wij zorgen dat mensen ervan op de hoogte zijn.

  2. Andere zoekers
  Tijdens de NVM Open Huizen Dag bekijken zoekers niet alleen hun eerste woningkeuze(s) op hun wensenlijstje, maar kijken ze ook iets verder. Naar woningen in een andere prijscategorie of met andere kenmerken, of in een andere wijk of stad. Ze stellen zich letterlijk open.

  3. Druk op het proces
  Juist doordat er ineens veel andere kijkers de woning komen bekijken, wordt er druk gezet op de serieus geïnteresseerden die de woning al langer volgen. De NVM Open Huizen Dag creëert druk: een momentum. Net zoals bijvoorbeeld bij een veiling het geval is.

  4. Beste prijs
  Door al die extra aandacht en druk op de ketel kan ook de beste prijs eruit worden gehaald. Goed voor verkoper en makelaar.

  5. Efficiënt
  Als makelaar kunnen wij niet bij alle deelnemende objecten tegelijk zijn tijdens een NVM Open Huizen Dag. Verkopers nemen dus het grootste deel van de bezichtigingen voor hun rekening. Tegelijkertijd: deals worden niet gesloten. Die verantwoordelijkheid én die van een tweede bezichtiging met écht geïnteresseerden blijft bij de makelaar liggen.

  6. Alles verkoopt
  Natuurlijk is de markt niet in heel Nederland hetzelfde. Het platteland in Drenthe kent een andere dynamiek dan de Amsterdamse grachtengordel of ons Wassenaarse dorp. Toch zien we tijdens de NVM Open Huizen Dag dat ál het aanbod aandacht krijgt.

  7. Opvallen kan
  Wilt u dat een uw woning eruit springt, dan kan dat ook in aanloop naar de NVM Open Huizen Dag. Met verschillende presentatie- en promotieproducten bieden wij daar alle kans toe. Zorg nu dat uw woningen opvalt!

  Bron: Funda

  Shares