I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Halloween in Wassenaar

Home sweet haunted home! 

Het centrum van Wassenaar is in de afgelopen dagen verandert in een Halloween spookstad. Kijk maar eens in de etalages van de vele winkels in het dorp. Kom griezelen en doe mee met de etalage speurtocht op zaterdag 28 oktober.

 

Speurtocht
Wie doet er mee met de Halloween Speurtocht? Kom langs bij ons op kantoor en vraag naar een flyer. Op de achterkant van deze flyer staan de vragen van de speurtocht. Om de vragen te beantwoorden hoef je de winkels niet in. Ook na sluitingstijd kun je dus meedoen.

De winkeliers houden onderling een Halloween etalage wedstrijd. Wie heeft de meest griezelige, ludieke en spookachtige etalage? Heb jij ze al gespot en stem jij mee?! Dit kan op dezelfde Halloween flyer ingevuld worden. Wanneer deze compleet ingevuld is, kan hij ingeleverd worden in de wedstrijdbus in de Bibliotheek. Daar ontvang je dan iets lekkers om van te griezelen! Meedoen kan t/m maandag 30 oktober.

Op zaterdag 28 oktober zijn er een paar leuke Halloween activiteiten in het centrum tussen 12.00 en 16.00 uur. De traditionele grote Griezelband komt griezelig goede gezelligheid brengen. De voetjes mogen van de vloer en je kunt natuurlijk in je Halloween outfit met ze op de foto! De kids worden deze zaterdag vanuit een leuk standje allemaal getrakteerd op heerlijke heksenspinsels (suikerspin) en gele rattenkeutels (popcorn). Ook is er een knutsel workshop.

Verder vertoont Filmhuis Wassenaar op zondag 29 oktober om 12.30 uur de film “De gebroeders Schimm”. Deze familiefilm is geschikt voor iedereen vanaf 9 jaar en is Nederlands gesproken. In deze spannende film volgen we Lilith, die naar een internaat gestuurd wordt. Al snel komt ze erachter dat al haar nieuwe vrienden worden achtervolgd door mysterieuze kleine zwarte schaduwen. Ze gaat op zoek naar antwoorden en komt in contact met de gebroeders Schimm, twee professionele spokenjagers. Koop je tickets hier en kom lekker griezelen!

Deze activiteiten worden aangeboden door Stichting Centrum Management Wassenaar en bibliotheek Wassenaar!

P.S Op zaterdag 28 oktober is er tussen 10.00 en 17.00 uur ook Puur Natuurmarkt in het centrum. Jij komt toch ook?! Kom je verkleed?! Dat hoort er natuurlijk helemaal bij met Halloween.

 

Shares
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.