I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Ijsje eten bij Luciano, de beste ijssalon, in Wassenaar

Lees meer.

Waarom ijs bij Luciano èlke dag een beléving is?

Luciano beheerst het vak van ijsbereiding op het hoogst ambachtelijke niveau. Bereid door SVH Meesterijsbereider Luc Blok en zijn team. Niet gewoon koud en zoet, maar alleen met verse ingrediënten van de hoogste kwaliteit die er bestaat. Dagelijks wisselend en altijd verrassend. Luciano vindt de sfeer in de salon super belangrijk. Daarom is de inrichting prettig en warm, maar maken de medewerkers het echte verschil! De voortdurende zoektocht naar nieuwe smaken, het unieke bereidingsproces en onze aandacht voor u als gast, maken Luciano anders dan anderen.

Geen trek in ijs? Luciano schenkt daarnaast heerlijke koffie. OEen eigen label, “Luciano Coffee”, maakt dat fijnproevers hier zelfs speciaal voor omrijden. Doordat ze alles in eigen hand houden en keihard voor u werken, leveren ze elke dag topkwaliteit tegen een redelijke prijs. Dat proeven ook de “professionele” ijseters. Luciano is meermaals bekroond met de titel “IJssalon van het jaar” en staat steevast hoog in de top-10.

Bij Luciano komt u echte klassiekers tegen: aardbeien, vanille, yoghurt, citroen, banaan, stracciatella, maar vooral smaken die nergens anders te vinden zijn. Wat denkt u van honing-vijgen, raspberry crumble pie of spekkoek? Iedere dag wordt het ijs vers en ambachtelijk bereid in de professionele ijsmakerij waar uitsluitend gewerkt wordt met dagverse producten.

Bij Luciano eet u geen ijsje, u beleeft uw ijsje. Komt u snel langs?

Shares