I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Sinterklaas speurtocht in Wassenaar

Lees meer.

Geen intocht en geen grote Sinterklaasfeesten, maar dat houdt Sinterklaas natuurlijk niet tegen! Hij is gewoon in Wassenaar om samen met jou zijn feest te vieren.

Wist je dat Sinterklaas i4Housing een klein geheimpje heeft verklapt? Speciaal voor alle kindjes in Wassenaar heeft hij samen met de Pieten namelijk iets leuks bedacht. Ga gezellig op pad in het dorp en probeer zoveel mogelijk Pieten en Sintjes te vinden. Daarmee maak je kans op een leuke prijs.

Hoe werkt het?

Op het kantoor van i4Housing kun je een zoekkaart ophalen. Is dit wat ver bij je vandaan? Klik dan gewoon even hier en print de zoekkaart zelf. Neem deze zoekkaart mee op pad en kijk goed bij alle ramen van huizen. Misschien gluurt daar een Piet of Sint. Zie je er één? Kleur dan één van de pakjes van Sinterklaas in. Heb je je kaart vol? Dan kleur je hem thuis mooi in. Vergeet niet je naam, leeftijd en telefoonnummer te noteren en lever de kaart in bij i4Housing (brievenbus). Met jouw ingevulde en ingekleurde zoekkaart maak jij namelijk kans op een super leuke prijs van Caatje Hoeraatje.

*Het inzenden van je zoekkaart kan tot 5 december. Wacht dus niet te lang!

Bent u met de kids aan de wandel opzoek naar de Sint en Pieten? Deel uw foto op social media, gebruik de hashtag #i4sinterklaas en tag @i4housing.

Helpt u mee de Sinterklaas speurtocht tot een groot succes te maken?

Dat kan heel eenvoudig. Download de print van Sinterklaas of Piet en hang deze voor uw raam. Zo kunnen de kinderen veilig en Coronaproof speuren naar de Sint en Pieten. Laat u weten dat u meedoet? Stuur een foto van uw geprinte Sint of Piet op het raam naar marketing@i4housing.nl voorzien van de straatnaam en wij delen de foto met het adres op onze social media kanalen.

 

Zoekkaarten ophalen en  inleveren

Let op: in verband met het Covid19 virus is het niet de bedoeling dat u met het hele gezin zomaar binnenloopt. Bij i4Housing kunt u als ouder de zoekkaart bij de balie afhalen en, wanneer ingevuld, in onze “Sinterklaas” brievenbus doen.

Tevens zullen wij wanneer de scholen uit zijn, de zoekkaarten bij onze voordeur buiten klaarleggen om mee te nemen.

Shares