070-5117571 info@i4housing.nl

Wonen aan het strand in Den Haag

Lees meer.

Wonen in Den Haag is letterlijk wonen in de enige grote Nederlandse stad aan zee! Op een steenworp afstand van de historische binnenstad vindt u maar liefst elf kilometer strand. Pak de tram en een kwartiertje later snuift u de frisse zeelucht op. In Den Haag woont u dichtbij de zee.

Wie u ook bent of hoe u ook leeft, in Den Haag vindt u uw droomwoning in een wijk die bij u past. Als u voor Den Haag kiest zult u niet snel meer weg gaan. Gezinsuitbreiding of met pensioen? Voor elke fase in uw leven vind u een ruime en prettige plek in Den Haag.

Heeft u er al eens over nagedacht om te gaan wonen in Den Haag? Als u wilt gaan wonen in de Randstad gaat de gedachte al gauw naar Amsterdam. Want wie wil er nou niet in de bruisende hoofdstad wonen? Ook Rotterdam is erg populair, deze stad wordt tegenwoordig gezien als helemaal hip en trendy.

Maar Hagenezen weten wel beter. Den Haag is absoluut de leukste grote stad om te wonen in de Randstad. 

Enige grote stad aan zee

Den Haag is de enige van de vier grote steden die aan zee ligt. Op een steenworp afstand van de binnenstad vind u het fraaie Noordzeestrand dat zich kilometers lang naar het noorden en het zuiden uitstrekt. Wat is er nou fijner dan ’s zomers de hitte van de stad te ontvluchten en lekker te genieten van een briesje en de zee op het strand?

 

Shares