070-5117571 info@i4housing.nl

Cees Laseurlaan 1079 te ‘s-gravenhage

[realworks_property type=”price”]
Beschikbaar

Video

Cees Laseurlaan 1079 te ‘s-gravenhage

Kamers

[realworks_property type=”rooms”]

Perceel

[realworks_property type=”perceel”] m²

Bouwjaar

[realworks_property type=”bouwjaar”]

Woonoppervlakte

[realworks_property type=”surface”] m²

Modern afgewerkt 3-kamer appartement met fantastisch vrij uitzicht (gelegen op de 6e etage) over groen aan beide zijden. Gelegen op rustige locatie in het gewilde Benoordenhout, op loopafstand van winkels en horeca. In de onderbouw beschikt dit appartement over een berging en een garage. Goede indeling met ruime woonkamer met terras op het zuidoosten, half open keuken voorzien van alle apparatuur, 2 slaapkamers en een moderne badkamer. Dit appartement is geheel gerenoveerd en zo te betrekken.

Indeling:
Gezamenlijke entree met video-intercom, hal met receptie en restaurant, trap of lift naar de 6e etage;
entree appartement, hal met garderobe, toilet, moderne open keuken met alle apparatuur, ruime living (circa 43m²) met grote raampartijen en toegang tot het terras met vrij uitzicht over het groen.
Slaapkamer aan de achterzijde met kastenwand over de gehele lengte en balkon met vrij uitzicht. Doorloop naar de moderne badkamer voorzien van dubbele wastafel en inloopdouche. Tevens is er een wasmachine aanwezig in de badkamer. Tweede slaapkamer van goed formaat.
Ruime berging op begane grond en tevens een garagebox met elektra (koopsom € 32.500,-, niet inbegrepen in de vraagprijs!).

Bijzonderheden:

• Woonoppervlakte van circa 95m²
• Gelegen op eigen grond
• De coöperatieve vereniging Nieuw Clingendael is een prettige gemeenschap om in te wonen met een actief bestuur. Er zijn veel (facultatieve) mogelijkheden: lezingen, films, borrels maar ook gymnastiek, yoga, tafeltennis en een bibliotheek.
De maandbijdrage bedraagt € 861,-. In dit bedrag zitten de volgende zaken inbegrepen: gas, water en licht (geen eigen kosten voor energie), servicekosten, opstalverzekering en een bijdrage voor de catering (men kan dagelijks een 3-gangen diner (ruime menukeuze) bestellen of eten in het restaurant voor € 7,50 per persoon, zelf koken is duurder!)
De relatief hogere servicekosten worden gecompenseerd door de lagere aanschafprijs van het appartement.
• Berging en garage in de onderbouw (garage niet inbegrepen in de vraagprijs)
• Het gebouw verkeert in goede staat van onderhoud. Alle leidingen, de elektra, het dak en de balkonvloeren op de topetage zijn recent vernieuwd. In 2021 zal de buitenzijde van het gebouw in het kader van groot onderhoud worden geschilderd
• Turn-key te betrekken, volledig gemoderniseerd, o.a. dubbel glas rondom.
• Actieve huismeester (inzetbaar voor kleine klussen) en receptie aanwezig voor het aanpakken van bijvoorbeeld post en pakketjes
• Hypotheek maximaal 50% van de taxatiewaarde via de W.U.H.
[realworks_map]

Bijzonderheden

Schuur / berging
Open haard

 Achtertuin met zonkant
Jacuzzi

 Wijnkelder
Riant dakterras

 Hotel service

Neem contact met ons op

0Shares
0