070-5117571 info@i4housing.nl

Rijksstraatweg 797 te Wassenaar

[realworks_property type=”price”]
Beschikbaar

Video

Rijksstraatweg 797 te Wassenaar

Kamers

[realworks_property type=”rooms”]

Perceel

[realworks_property type=”perceel”] m²

Bouwjaar

[realworks_property type=”bouwjaar”]

Woonoppervlakte

[realworks_property type=”surface”] m²

Riante vrijstaande villa, Engelse landhuis stijl, gebouwd in 1926 met rondom tuin, een brede carport en houten schuur. Parkeren kan met meerdere auto's op eigen terrein. Er zijn veel originele details bewaard gebleven met aan de binnenzijde een fraaie keuken en sanitair. De kavelgrootte is ruim 1.100m2.

Indeling:
Begane grond,
entree met originele wandtegels en dubbele tochtdeuren met roedeverdeling naar de hal, voorzijkamer nu in gebruik als studeer/ werkkamer, ruime woonkamer over de breedte aan de voorzijde met originele schouw, erker en deur naar de zij-tuin en radiator omtimmeringen, schuifdeuren naar een riante woonkeuken met eetbar/ werkblad in het midden, inbouw apparatuur en dubbele oven in een breed fornuis en Amerikaanse koelkast en twee sets dubbele deuren naar zij- en achter terrassen. Bijkeuken, modern hangend toilet met fontein, berging met achter entree, voormalige inpandige garage nu als ruime familyroom in gebruik. Alle vertrekken zijn voorzien van een moderne eikenvloer en shutters.

Fraaie bordestrap naar de eerste verdieping.
overloop, modern toilet met fontein, drie slaapkamers aan de noordoostzijde met inbouwkasten, moderne doucheruimte met wastafel, voorslaapkamer met inbouwkasten, ruime hoofdslaapkamer met kastenwand, dubbele deuren naar het terras aan de achterzijde, Aansluitend aan de hoofslaapkamer ligt een kleedkamer ook met balkon. ruime moderne badkamer, bereikbaar vanaf de overloop en hoofdslaapkamer met ligbad, inloopdouche, hangend toilet en handdoekradiatoren.

Tweede verdieping,
gigantische overloop met twee dakkapellen, moderne badkamer met douche hangend toilet , wastafel en handdoekradiator, Twee slaapkamers beide met dakkapel.
Beide verdiepingen hebben ook een moderne eiken houtenvloer en shutters.

Vliering met cv combiketel en bergruimte.
Grote kelder met bergruimte en was/ droogruimte.
[realworks_map]

Bijzonderheden

Schuur / berging
Open haard

 Achtertuin met zonkant
Jacuzzi

 Wijnkelder
Riant dakterras

 Hotel service

Neem contact met ons op

0Shares
0