070-5117571 info@i4housing.nl

Slingerweg 11, te Wassenaar

€ 3.900.000,- k.k.

Slingerweg 11, te Wassenaar

4SALE!

- Moderne vrijstaande villa in het Kievietsduin onder architectuur gebouwd (1990)
- Aangrenzend bevindt zich het Koninklijke Haagsche Golf,
- Op een unieke plek in Wassenaar in de duinen waar een micro klimaat heerst (uitstrekt vanuit meijendel naar Kievietsduin).
- Boerderij Meijendel Villawijk

Moderne vrijstaande villa onder architectuur gebouwd in 1990 en bijzonder is ook de ligging in dit fraaie duinlandschap. Hierdoor overheersen rust en privacy.

Middels oprijlaan met royaal voorterrein komt u bij de garage voor maar liefst 3 of 4 auto's. Rechts hiervan is het wandelpad naar de entree.

Indeling: ruime hal met garderobe en toilet, grote open leefruimte met indeling voor eetgedeelte, woonkamer en zitgedeelte bij de open haard, dit alles met het verrassend effect van het hoge plafond en de open vide. Semi-open keuken voorzien van alle luxe en comfort en kleine eethoek. Aan de voorzijde zijn met een tussengang bereikbaar de hoofdslaapkamer met de complete luxe badkamer en tevens annex de slaap/kleedkamer met balkon.

Vanuit het eetgedeelte is de trap naar de vide die in gebruik is als studeerkamer en een doorgang heeft naar een slaapkamer met balkon.

In het souterrain is de grote voorkamer die voor meerdere doeleinden is geschikt en veel daglichttoetreding heeft door de vele ramen en openslaande deuren naar een loggia en het voorterrein, overloop, royale slaapkamer met open haard en complete nette badkamer, waskamer en technische ruimte met CV-installatie. Inpandige ideale berging van voldoende grootte ter vervanging van de normale zolderruimte, vanuit deze berging is een verbindingsdeur naar de garage.

Fantastisch terras aan de woonkamer met perfecte zonligging, hiervandaan loopt u naar het duinlandschap van de achtertuin.

Bijzonderheden:
- ideale ligging in villawijk Kievietsduin.
- privacy en rust voeren de boventoon.
- veel daglicht in de villa door de moderne architectuur.
- hoge deuren.
- op de parterre is overal vloerverwarming.
- de achtertuin grenst aan natuurgebied Meijendel.

Interesse in dit huis? Schakel direct uw eigen NVM-aankoopmakelaar in.
Uw NVM-aankoopmakelaar komt op voor uw belang en bespaart u tijd, geld en zorgen.

Adressen van collega NVM-aankoopmakelaars in Haaglanden vindt u op Funda.

Plattegronden

Video

In de buurt

Shares