070-5117571 info@i4housing.nl

Maak kennis met Bernadette

Lees meer.

Wat maakt i4Housing speciaal?

“Binnen i4Housing zijn wij met vijf makelaars die tezamen veel kennis hebben over de woningmarkt in Wassenaar, Den Haag en omgeving. Met een groot netwerk kunnen wij eenieder helpen tijdens de zoektocht naar hun droomhuis en/of uiteraard bij de verkoop van hun huis. Niet alleen de makelaars, maar ook onze binnendienst is onmisbaar in onze dienstverlening. Samen vormen wij een team van enthousiaste, ambitieuze professionals.”

Hoelang ben je werkzaam bij i4Housing?

“Sinds 2019 maak ik deel uit van het i4Housing team. Toch hebben wij alle vijf een eigen aanpak bij het kopen en verkopen van huizen.

Ik zou mezelf beschrijven als een eerlijke en enthousiaste makelaar. Het verschil maken door mee te denken met de klant en de wensen van de potentiële klant. Bijvoorbeeld door eventuele verbouwingsmogelijkheden op voorhand te onderzoeken. Het is dat stuk creativiteit dat mijn baan als makelaar zo leuk maakt.

Een huis kopen of verkopen moet een feestje zijn en dat is dan ook hetgeen dat ik bij mijn klanten wil overbrengen. Samen zorgen wij voor een spectaculair eindresultaat.”

 

Op welke manier ga je te werk?

“Vanaf de eerste kennismaking staat persoonlijk contact centraal. Vanuit het wensenlijstje van mijn klanten ga ik opzoek naar hun droomhuis of zoek ik de potentiële koper voor hun huis. Ik ben een makelaar die je opbelt en je attendeert op de (on)mogelijkheden.”

Maak kennis met het gehele team van i4Housing.

Shares