I 4 Housing
070-5117571 info@i4housing.nl

Haal vroegtijdig het voorjaar in huis

Lees meer.

Voordat het voorjaar echt begint moeten we de winter nog doorkomen. Gelukkig kunt u de vrolijke voorjaarssfeer al vroegtijdig in huis halen met bloeiende bloembollen. Of dat nou in huis of in de tuin is: een beetje extra kleur tijdens deze grauwe dagen is nooit verkeerd. Deze voorjaarsbloeiers zorgen voor een vroegtijdige lentesfeer.

 

Narcissen

De gele bloemen zijn bijna onlosmakelijk verbonden met de lente, maar van narcissen kunt u al veel eerder genieten. Zet de bloembollen op een lichte plek en u kunt na twee weken al genieten van de gele bloemen. Hoe warmer de narcissen staan, hoe sneller ze uitkomen. Zet ze dus het liefst op een koele en lichte plek om er zo lang mogelijk van te genieten.

Krokussen

Krokussen zien we vaak met een prachtige paarse kleur, maar ze zijn er ook in het wit of geel. Krokussen doen het goed op bijna alle plekken in huis, maar ook buitenshuis. De bloembollen zijn alleen niet bestemd tegen vorst. Je kunt ze dan beter naar binnen halen.

 

Blauwe druif

Blauwe druifjes staan garant voor vrolijkheid, want wie wordt er nou niet blij van deze voorjaarsbloere? Zijn naam heeft de blauwe druif natuurlijk te danken aan de vorm van de bloemen. Een blauwe druif doet het goed in een bloempot, maar ook in de volle grond. Binnenshuis zult u er alleen sneller plezier van hebben.

 

Hyacinth

Een van de bekendste voorjaarsbloeiers: de hyacint. Hyacinten zijn perfect als u naast kleur ook een heerlijke geur in huis wil halen. e zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en verspreiden ook nog eens een heerlijk evoorjaarsgeur. Hyacinten staan graag in de halfschaduw en hebben eens per week water nodig.

Voorjaarsbloemen

 

 

 

 

 

Bron: VT Wonen

Shares
This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.